KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Büyükkızılcık Anadolu Lisesi

Rıdvan PEKÖZ - Müdür

19.08.1973 tarihinde Afşin de doğdu.İlk,orta ve liseyi Afşin de okudu.1993 yılında KTÜ Rize Meslek Yüksek okulu Çay Eksperliği bölümünü .1997 yılında SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi.1997 yılı Ekim ayında ilk olarak Erzurum ili Pazaryolu ilçesi Gölyanı köyünde 3,5 yıl,Elazığ ili Palu ilçesi Seydili köyünde 3 yıl,2004 yılından 2011 yılına kadar da K.Maraş ili Göksun ilçesi Fatih ilk orta okulunda çalıştı.2011 yılında yan alanı olan Beden Eğitimi öğretmenliğine geçti.1 yıl Değirmendere kasabasında B.Eğitimi öğretmenliği yaptı.2011 yılında yapılan müdürlük yazılı sınavını kazanarak 2013 yılında Afşin ilçesi Esence kasabasına ilk ortaokul müdürü olarak atandı.Orada 3 yıl 5 ay müdürlük yaptıktan sonra 2018 yılı ağustos ayında B.Kızılcık mahallesi Çok Programlı Anadolu lisesine müdür olarak atandı.Halen orada müdürlüğe devam etmektedir.Eşi hemşire olup bir kız bir erkek olmak üzere 2 çocuk sahibidir.23 tane Hizmet içi belgesi.Başarı.Taktir.Teşekkür belgeleri ve ayrıca Yönetim ve Organizasyon alanında üniversite onaylı sertifikası vardır.